Sunday Vlog

Fredag og weekend, yes! Det er dog vildt nok at tænke på, at vi allerede snart går ind i uge 3, tiden flyver og jeg skal lige stoppe op og nyde den. Jeg har haft en dejlig fredag, med arbejde, lidt eksamens forberedelse og så kom min mor forbi med pizza til frokost, så hyggeligt! Jeg fik også skudt lidt outfit billeder og nu sidder jeg igen og arbejder. Vi har ikke vilde planer for weekenden, så vi tager den lidt som den kommer. I morgen skal vi forbi Thomas far og kæreste og spise og ellers tror jeg, at jeg skal forberede mig til eksamen på mandag.

Anyway, jeg har sammensat en lille Søndags video til Jer. Jeg har ikke lavet så mange vlogs herhjemme og jeg kunne godt tænke mig, at vide, om I er interesseret i at se disse lidt mere "almindelige" videoer? I må også meget gerne abonnerer på min kanal, så går I ikke glip af nogle opdateringer.

Må I få en skøn weekend <3

_____________________________________________________

Friday and weekend, yes! It is crazy to think about that we are almost en week 3 already, time flies and I have to stop for a moment and enjoy it. I have had lovely friday, with work, exam prep and then my mom stopped by with a pizza for lunch, so cozy! I also had the time to shoot some outfit photos and now I am sitting here, working a bit more. We do not have cozy plans for the weekend, so we will take it as it comes I guess. Tomorrow we are going to Thomas dads place for dinner and otherwise I think I will prep a bit for my exam on Monday.

Anyway I have put together this small Sunday Vlog for you. I haven't done many blogs from home and I would love to know if you would like to see more of these "normal" vlogs? I would also love if you would subscribe to my channel, then you will not miss any updates.

Have a lovely weekend <3

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om