That perfect blazer

Indeholder tilknyttede links

Affiliate: Pants: Topshop // Blazer: Here // Bag: Here // Boots: Zara

Hej piger. Sikke en skøn solrig dag! Jeg ville vise Jer outfittet ovenover fra i fredags. Jeg var ført min nye blazer fra Minimum, som forhandles hos Stylepit. Jeg ELSKER den og jeg glæder mig virkelig til at vejret bliver varmere, så jeg kan bruge den som jakke udelukkende. Jeg overvejer endda lidt, om man ikke også kunne bruge den som kjole, nu den er så lang? Her i nogen erfaringer med det? Det synes jeg ser så stilet ud. Jeg har efterhånden introduceret jer for Stylepit et par gange herinde og det jeg elsker ved den webshop er, at de forhandler så mange fede mærker, så jeg kan nøjes med at klikke det hele hjem derfra. Desuden så er leveringen super hurtig og det er noget jeg vægter højt. Husk nu at i kan bruge rabatkoden STYLEPIT15JENNIFER og få 15% på Jeres køb. Jeg kan afsløre, at jeg har fundet den fineste badedragt derinde fra, som jeg håber på at kunne nå at få med til Thailand. Er I interesseret I, at se hvad jeg medbringer?

Jeg har simpelthen været noget så produktiv i dag, jeg har fået ordnet SÅ meget arbejde, sendt min skoleopgave og gjort hovedrent og ryddet ud herhjemme. Lige om lidt kigger min mor forbi med et stykke velfortjent kage og så tror jeg at Thomas og jeg skal en tur i fitness i aften, da vi har været forhindret de sidste par dage. Må I få en skøn onsdag.

// Hey girls. What a lovely sunny day! I wanted to show you guys this outfit from Wednesday wearing my new blazer from Minimum, which you can buy on Stylepit. I LOVE it and I can't wait for the temperature to get a bit higher so that I can use it as the only jacket. I am actually also considering if I can use it as a dress. Do you have any experiences with that? I believe it looks SO cool. I have introduced you guys to Stylepit a couple of times now, and I love that webshop so much since they have so many cool brands, which makes it so much easier to shop. Also they have a really good and fast delivery which I appreciate a lot. Remember to use the discount code STYLEPIT15JENNIFER when you are ordering and get 15% off your purchase. I can tell you that I have found such a cute bathing suit in there, which I hope I can bring to Thailand. Are you interesting in seeing what I am bringning?

I have had such a productive day to day. I have done SO much work, handed in my school assignment and cleaned our apartment. In a minute my mom stops by with a deserved piece of cake and then I think Thomas and I will hit the gym tonight, since we haven't been able to the past couple of days. Have a lovely Wednesday.

#spons

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om