The perfect babyblue suit

AFFILIATE: Pants: Here // Blazer: Here // Shoes: Here

Hey tøser! Jeg ville lige tjekke ind og vise Jer mit nyeste suit, er det ikke fedt? Jeg var solgt på stedet, da jeg først så det. Jeg er vild med den blå farve, som er så forårsagtig og det bedste af det hele er, at det er et super komfortabelt sæt. Hvis I spørger mig, så kan det både anvendes til hverdag med sneakers, som på ovenstående billeder eller til finere brug med et par stilletter. Hele sættet er fra Gina Tricot og er derfor også en en overkommelig prisklasse - bonus!

Jeg tror jeg vil gå hen og hente en pakke, vejret er skønt, så det er en god måde lige at blive "luftet" på, inden jeg vender tilbage til computeren og arbejde. Må i få en skøn dag!

// Hey girls! I just wanted to check in and show you guys my new suit, isn't it nice? I was sold at first sight. I love the light blue color, which is so spring and the best of it all is that it is super comfortable to wear. If you ask me, it can be worn at several occasions and everyday like on the photos above, just with sneakers. The whole set is from Gina Tricot and therefore it is very affordable - bonus!

I think I am gonna go for a walk now, go pick up a package and get some fresh air - such a good way to clear your head, before returning to my computer and work. Have a great day!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om