Treat yourself

Vær god ved dit hår og brug en god shampoo og conditioner. Det er, hvad du bruger hver dag, der for alvor har betydning for dit hår efter min mening. MOROCCANOIL Moisture Repair Shampoo samt MOROCCANOIL Moisture Repair conditioner begge er genopbyggende og fugtgivende produkter. De renser skånsomt håret, og er yderst velegnet til farvet og slidt hår. De virker farvebeskyttende og gør at farven holdes intens i længere tid. De indeholder desuden begge keratin og agranolie, som virker utroligt fugtgivende og plejende. Håret efterlades rent, glansfuldt og styrket.

Giv dit hår en kur engang i mellem. Som nævnt før er jeg ret overbevist om, at det er de produkter du bruger hver dag, der i sidste ende har betydning. Generelt og hvis du har meget tørt og skadet hår, så er dette en udemærket hårkur og et godt supplement. Og brug den gerne hver dag som balsam, hvis du trænger til ekstra pleje. Brug olie. MOROCCANOIL har en enestående kvalitet, som gør at produktet absorberes. Produktet skaber øjeblikkelig glans og langvarig fugtighed i håret. Det er altid godt at give håret det ekstra fugt, så jeg er derfor stor tilhænger af denne.
>

Pas på din hud og giv den fugt. Jeg har selv en super sart hud, som har en tendens til hurtig at blive tør. Jeg har været så heldig at teste disse ualmindelige gode produkter, som NoisePr har været så sød at sende til mig. Og for det ikke skal være løgn, så har jeg kunne mærke en forskel med det samme. Alle produkterne er fra Mádara og er alle hundrede procent naturlige og økologiske. For Mádara, er naturlig lig sikkerhed. Produkterne forhandles i Magasin.

Cleansing Milk: cremet og beroligende rensemælk baseret på havre og lindeblomster, der renser huden blidt og effektivt. Velegnet som makeupfjerner og til brug rundt om øjenene.

Comforting Toner: baseret på kamille, der toner, fugter og beroliger tør og stram hud. Hudens ph-balance bliver genoprettet, og den føles blød, glat og smidig.

Deep Moisture Cream: op til 24 timers intensiv fugt med beroligende ekstrakt af vejbred og havtorn, som opstrammer og fugter. FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om