Wanna know whats in the package?

Received as a gift

Produkterne forhandles hos Matas.dk

Hi girls. I dag skal det handle lidt om beauty, da jeg forleden dag modtog en kæmpe kasse med skønne produkter fra Plasir. Denne hudpleje serie fra Plasir, som i alt består af 11 forskellige produkter indeholder simpelthen det hele. Du finder alt fra rens, fugt og pleje. Det er altså en serie til de som ønsker at bevare en ung, frisk glød og spændstig hud - uden at betale en formue og bruge timer foran spejlet. Desuden er de også fri fra parfume, parabener mm. Jeg glæder mig simpelthen sådan til at teste disse produkter, specielt her henover sommeren, hvor vores hud bliver udsat lidt mere end normalt. Btw så er jeg blevet kæmpe fan af facemist og sådan en er der sørme også i pakken, ingen tvivl om at den skal pakkes til ferien!

I dag har jeg lidt arbejde herhjemme foran skærmen og senere overvejer jeg at gå en tur i det skønne vejr. Hvad har I af planer for dagen?

// Danish product which you can buy in Matas.dk. Today I have some work today at home. Otherwise I am thinking about going for a walk in the nice weather.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om