Webshop favorites

Indeholder tilknyttede links

Faves

Affiliate: 1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here // 9. Here

Hey sweeties. Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har delt fashion favorites med jer. Derfor tænkte jeg det var tid og ovenover har jeg samlet en række favoritter. Jeg digger virkelig nr. 6 og nr. 8, klassiske pieces, men alligevel synes jeg de skiller sig lidt ud. I øjeblikket kigger jeg også specielt efter sommer styles og badetøj. Så hvis I ligger inde med nogle gode tips, så må i meget gerne sende dem til mig, eller skrive det i kommentarfeltet. Har I en favorit?

Jeg har haft en rigtig slumre dag idag, det skal der også være plads til indimellem. Jeg bliver så dvask af dette mørke og regnfulde vejr og hvem gider i virkeligheden stå op fra dynen så? Not me. Forresten, så er jeg startet på den her ny serie, som hedder Frequency. Den er virkelig god og jeg kan kun anbefale Jer at give den en chance. Jeg har efterhånden slugt en del serier, kunne I være interesseret i, at jeg lavede en serieguide/tips?

// Hey sweeties. It has been a while since I have shared my favorite fashion items with you guys. Therefore I thought it was time and above I have collected a few favorites and I am really digging' nr. 6 and nr. 8, classic pieces but somehow they stick out. At the moment I am also looking for summer styles and swimwear, so if you have any tips, hit me. Do you have favorite?

I have been super lazy today, we all have those days right? And I am getting so tired of this dark and rainy weather, who does want to leave the bed then? Not me. By the way I started on this new series called Frequency, it is so good and I can only recommend you guys to give it a shot. I have watch so many series, would you like me to do a seriesguide/tips?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om