Week plans - Work, more birthdays & time to pack

Monday:
Jeg har arbejdet nærmest hele dagen, jeg har et par hængepartier eller 10, som skal være på plads, inden vi rejser om EN UGE! Jeg simpelthen så spændt, kan ikke mindes hvornår jeg sidst har været så spændt på noget. Thomas er på arbejde hele dagen, så mon ikke jeg finder en tøsefilm at smide på i tv'et i aften. Kom gerne med foreslag.

// I have been working almost all day, I have a lot to do, before we are leaving in A WEEK! I am so super excited and I can't remember when I have been this excited. Thomas has to work all night, so I guess I will find a chick-flick to watch tonight. Hit me with your best suggestions.

Tuesday:
Jeg har en skoledag på programmet om dagen og så skal Thomas og jeg vist bare hygge når jeg kommer hjem. Måske vi skulle bruge ét af vores gavekort og forkæle os selv med en middag ude?

// I have school all day, otherwise I think Thomas and I just will relax when I get home. Maybe we should use one of our giftcards and treat ourselves with a nice dinner out?

Wednesday-Thursday:
Jeg har to hjemme arbejdsdage og så er det tid til at hente valuta, købe de sidste ting og booke en tid til at få fikset mine øjenbryn og vipper. Jeg vil rigtig gerne have dem farvet inden vi skal afsted, så nu må vi se om jeg kan nå det. Onsdag aften er vi inviteret om til mine forældre for at spise. Jeg glæder mig til at bruge en aften i deres selskab!

// I have two days to work at home and then it is time to pick up some valuta, buy the last things and book a treat to get my brows and lashes fixed. I would love to have them colored before leaving, we will see if I will make it. Wednesday evening we are invited for dinner at my parents place. Can't wait to spend a night in their company.

Friday:
Endnu en skoledag og den sidste af slagsen i nærmest 18 dage. YES SIR! Fredag aften skal vi til fødselsdag hos Thomas Niece, som fylder 9 år, som tiden dog flyver.

// Another day of school and actually the last one for almost 18 days. YES SIR! Friday evening we are going to celebrate Thomas niece whom are turning 9, as time flies.

Saturday:
Så er det vist tid til, at komme i gang med at pakke. Jeg frygter så meget at glemme noget, eller at der er noget jeg ikke skulle have styr på, men mon ikke det hele nok skal falde på plads i sidste ende. It usually does.

// I guess it is time to start packing. I am always afraid that we might forget something or if there is something that isn't correct. It will probably all work out anyway, it usually does.

Sunday:
Vi skal til fødselsdagsbrunch hos Thomas far's kæreste. Det glæder jeg mig til, det plejer altid at være så hyggeligt og så er der rig mulighed for lige at få sagt på gensyn. Sagen er den, at Thomas lillesøster faktisk er sat til at føde, på min fødselsdag d. 15 marts, dagen efter vi kommer hjem. Men det er anden gang, så vi er så nervøse for, at hun føder imens vi er væk. Vi krydser, så vi kan møde den lille fyr hurtigst muligt.

// We are going to celebrate Thomas dad's girlsfriend with a birthday brunch. I am looking forward to that, we are always having such a nice time and then we have time to say "see you soon". The thing is, that Thomas younger sister is actually set to give birth on my birthday 15th of march, the day after we return. But this is her second child so we are afraid that he might arrive earlier. Fingers crossed, so that we can meet the little fellow as soon as possible.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om