Week Plans #52 Christmas parties, brunch & New Years Eve

My week plans

Apparently, så synes mine søde veninder at det er sjovt at følge med i disse ugeplaner, gør I også det? Så fik lige en besked om, at jeg havde glemt dette indlæg i denne uge.. Så here you go, i virkeligheden er det nok også lidt rart for mig, at få styr på de mange planer, denne uge! Så tak for påmindelsen!

Først og fremmest, så håber jeg I alle har haft en fantastisk jul! Det har jeg, men jeg skal nok snart smide lidt billeder op.

// Apparently my sweet friends think it is fun to read these week plans, do you find them entertaining too? Anyway I just got a message that I had forgotten about it this week, so here you go! In reality it might be nice for my self, to write down all my plans for this week, so that I dont' forget anything! So thanks for reminding me!

First of all I hope you all have had an amazing Christmas! I have, and I promise to show you a few photos soon.

My Christmas outfit!

Monday:

Jeg nød mandag morgen d. 25 i selskab med Thomas og lidt sen morgenmad i sofaen. Ved en 12 tiden var det tid til min fars side af familiens, årlige julefrokost. Det foregik denne gang i Lemvig, hos min Onkel og Tante ude i skoven. Det er simpelthen så hyggeligt derude og de (få) år hvor der har været sne, har det bare været spot on! Vi var derude til en 20 tiden og så fik jeg mine forældre til at sætte mig af ude hos et vennepar i Staby, hvor jeg mødtes med Thomas og resten af hans flok venner og påhæng. Vi hyggede og festede natten lang og havde nærmest arrangeret en hel sovesal i deres stue. Så hyggeligt!

// I enjoyed Monday morning the 25th in Thomas company and some late breakfast. Around 12 we left for out annual Christmas dinner at my fathers side of the family. This year it was in Lemvig, at my uncle and aunts place in the forrest. So cozy and those (few) years, with a white Christmas has just been spot on! Around 8pm, my parents drove me to another Christmas party with Thomas friends and their girlfriends. We had a blast all night.

Tuesday:

Igår kan i måske regne ud, at vi ikke foretog os alverden. Vi sov som sagt alle derude og nød alle sammen morgenmad og lå ellers med dyner i sofaen og så film det meste af dagen. Vi var hjemme omkring kl 16 og så fik vi ellers bestilt en pizza og sat endnu en film på. En rigtig hygge dag.

// As you might have guessed we didn't do much yesterday. We all slept at their place, enjoyed breakfast and watched movies all day in there living room. We were home around 4pm and ordered a pizza and watched more movies. A super cozy day.

Wednesday:

Kl 10 i formiddags mødtes jeg med to af mine veninder (den ene er lige kommet hjem fra USA wuhu), til en lækker brunch buffet på en af caféerne i byen. Der brugte vi et par timer til vi revnede. Jeg er netop kommet hjem og om 40 minutters tid, smutter jeg ud af døren igen. Jeg skal nemlig bruge resten af dagen hos svigermor, sammen med Thomas søskende, til en god omgang bingo banko og hygge.

// At 10am this morning I met up with 2 of my friends (one of them just got home from the states wuhu), to a delicious brunch buffet at one of the cafes. We spent a few ours talking and eating. I just got home and in 40 minutes I am leaving again. I am going to spend the day at my mother in laws place with the rest of Thomas siblings, for games etc.

Thursday:

Over middag i morgen smutter jeg med min familie til Mors, for at besøge min søde oldemor. Der skal vi bruge det meste af dagen og om aftenen skal vi om til Thomas far og spise.

// Tomorrow after noon, I am leaving with my family to Mors, to visit my sweet great grandmother. We will spent the most of our day there and in the evening we will have dinner at Thomas dad's place.

Friday:

Thomas mormor fylder år, så hende skal vi fejre på et tidspunkt denne fredag. Derudover har jeg en masse praktisk der skal ordnes herhjemme og forhåbenligt, så bliver der tid til at jeg kan se min veninde.

// It is Thomas grandmothers birthday, so we will celebrate her. Besides that I have a lot to do at home and hopefully I will have time to spent some time with my sweet friend.

Saturday:

Tid til julefrokost på min mors side af familien.

// Time for Christmas celebration at my mom's side of the family.

Sunday:

New Years eve! Vi skal en smut til Århus og fejre nytår med søde venner og så regner jeg med at smutte forbi mine søde veninder i løbet af aftenen!

// New Years eve! We are going to celebrate in Aarhus with sweet friends and then I am counting on visiting my lovely girl friends during the evening!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om