Windy Copenhagen

Outfit of the day

Jacket: Y.A.S. . // Dress: Malene Hocke // Pants (on sale): Bubbleroom // Shoes: Zara

Hey sweeties. Jeg kom netop i tanke om, at jeg sket ikke havde fået vist Jer dette outfit fra København, Jeg var iført en ny kjole fra mærket Malene Hocke, som jeg først for nylig har stiftet bekendtskab med. Jeg var også iført en skjorte, fra selvsamme mærke, juleaften.

Jeg er lige kommet ind af døren og har givet mig selv lov til at slappe af en halv times tid. Jeg mødtes med en studieveninde fra morgenen af, på biblioteket og vi fik virkelig arbejdet i gennem. Det var virkelig rart, for som jeg fortalte jer igår, så hænger det efterhånden bare langt ud af halsen. Dette projekt er heldigvis også snart ovre. Om inden længe skal jeg en smut til tandlægen, ikke at det er noget jeg ser frem til, as if anyone do! Måske tager jeg mig sammen og pakker fitnesstøjet og så skulle jeg måske overtale Thomas til at tage en tur I biografen i aften. Jeg så traileren på den nye film Wind River og den så ret spændende ud, har I set traileren?

// Hey sweeties. I just remembered that I totally forgot to show you guys these photos from Copenhagen. I was wearing this new dress from Malene Hocke, which I recently just got to know. I was actually wearing a shirt from the same label at Christmas Eve.

I just got in the door and allowed my self to reale for half an our. I met with my study friend this morning at the library and we really did a good job, I feel so much more relieved now. As I told you yesterday this project is something that I just can't wait to get over with. Soon I have to leave for the dentist, not something that I look forward to though, but who does? Maybe I will pull my self together and bring my gym close and then I guess I will try to convince Thomas to go to the movies. I watched this trailer of this new movie called Wind River, it looked pretty exciting, have you seen it?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om