CHOP CHOP

I morgen har jeg ENDELIG fået taget mig sammen til at bestille en frisør tid og det er bare så mega tiltrængt. Det bliver den helt store omgang med klipning og farve og ja det føltes virkelig hårdt at punge op til sådan en "make-over" når man er på SU. Anyway så er det på tide og jeg glæder mig helt vildt til, at få lidt liv i de her efterhånden døde lokker. Jeg tænker lidt på noget balayage, lidt mørkere hårfarve - hvad tænker I? Vil altid gerne prøve noget nyt, men man har også en tendens til lidt at holde fast i det man ved fungerer, har I det også sådan? Hvis I har nogle gode tips eller ideer til hvordan jeg kunne få det lavet, så smid endelig en kommentar.

Husk at deltage i min Instagram konkurrence HER, sidste chance for at vinde smykker fra Friihof+Siig.

// Tomorrow I FINALLY have an appointment at the hairdresser and it's just so needed. It will be both the haircut and color, and no it does not feel good to pay for such a "make-over" while on SU. Anyway it's about time and I'm really looking forward to getting some life in this dead hair. I'm thinking about something balayage , slightly darker hair color - what do you think? Always like to try something new, but you also have a habit to just stick to what you know works, do you feel that way too? If you have any tips or ideas on how I could get it done, throw a comment.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’, FACEBOOK & INSTAGRAM


INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

  • beauty

Synes godt om

Kommentarer

Alisa
,
Du er smuk ligemeget hvad 😘
jennifergeertsen
jennifergeertsen,
I love you ❤️
nouw.com/jennifergeertsen
nettothoughts
nettothoughts,
Åh, jeg driver og sparer ut etterveksten min slik at jeg kan ha "mørkt" på toppen og blondt i det lange lokkene. Slik som bildet til venstre! Kjempefint.

Headeren din var nydelig, forresten!
nouw.com/nettothoughts
jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Iiih det er sådan en lang process, kender det! Synes ikke mit blev som jeg ønskede desværre.. Det blev mere mørkt! Jeg er glad for at du kan lide headeren ❤️
nouw.com/jennifergeertsen
Karina,
Åh hvor er det bare fint 😉
www.karinaagerholm.dk
jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Er vild med det! Blev desværre ikke helt sådan :/
nouw.com/jennifergeertsen