sommer tendenser 2015

Vi kan vist godt blive enige om at moden aldrig står stille og at vi i takt med sæson skifte ligeså godt kan begynde at gøre os nogle overvejelser om hvad der skal proppes ind i vores gaderobe den kommende sæson. I den forbindelse har jeg kigget lidt på hvad vi skal være ekstra opmærksomme på denne sommer. 70'erne har taget sit indtog!
1. Here // 2. Here // 3. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here // 9. Here SS15 Er uden tvivl en sæson, hvor de store modehuse især har ladt sig inspirere af 70erne, klart en tendens som har præget langt de fleste kollektioner på især den internationale catwalk. Hvis du har ruskind liggende gemt i skabene eller bukser med vidde så er det tid til at finde det frem! Jeg tror måske selv jeg har en gammel ruskindsjakke hængende af min mors (som om jeg vidste den ville blive moderne igen). frynser
1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here Jeg er ret sikker på at frynser er umuligt at komme udenom, denne sommer. De ses på alt fra jakker, kjoler og bukser, men er du ikke helt hooked på frynser, så behøves du nødvendigvis ikke at gå all-in. Så kan du jo blot nøjes med en taske eller et par sko.

culottes

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here Culottes er en stor tendens denne sæson. Det er et smart alternativ til skinny bukser. Selve betegnelsen culotter bruges nemlig om bukser med brede ben, der ligner nederdele. Tendensen siges ikke kun at holde denne sommer, men også helt ind i efteråret. Culotterne skal skære på anklen eller lige under knæet og jo mere fylde, jo bedre. Culottes kan efter min mening styles sporty eller feminint, med sneakers eller høje hæle. De er lige fedt!

print eller #botanisk have

>1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here Brug de blomstrede mønstre som en detalje i dit outfit, eller gå hele vejen og klæd dig i blomster fra top til tå. Det er uden tvivl en nem måde at få skabt et feminint og forårsfriskt pust på til din garderobe.

bindebånd & talje

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here En anden tendens som der også blev spottet under modeugerne er det såkaldte Wrap around look. Selv er jeg ret vild med det og synes det skaber en virkelig smuk og kvindelig silhuet. Så jeg må snarest ud og have fat i nogle bindebånd og bælter, måske kan det være med til at gøre hverdags outfittet lidt mindre kedeligt. Hvad siger I?

Indlægget indeholder affiliate links

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Kommentarer